05

Заедно с новият ни сайт ви представяме и новата ни машина Canon imageprograf pro 6000s.

Копирен център magacopy се сдоби с Canon imagePROGRAF PRO-6000S. Той е създаден да осигури необходимия широкоформатен (до 60″) печат на големи обеми с изключително качество и възможно най-висока скорост при пълна надеждност. Нововъведенията са :

Ново – пигментно мастило LUCIA PRO

Пигментното мастило LUCIA PRO е нововъведение при серията imagePROGRAF PRO, което предоставя отпечатване с широка цветова гама, отлична цветово изразяване, висококачествено пресъздаване на тъмните зони, понижена зърнистост и добри характеристики на гланца.

Ново – процесор за обработка на изображения

Серията принтери imagePROGRAF PRO е оборудвана с обновен процесор за обработка на изображения: L-COA PRO. Той съчетава най-новите и най-модерните алгоритми за обработка на изображения на Canon и новоразработената интегрална схема за специфични приложения (ASIC) за обработка на изображения и данни в големи обеми и с висока разделителна способност – като по този начин осигурява най-добро качество на печат с висока скорост.

Ново – печатаща глава с усъвършенствана прецизност

Новата изцяло интегрирана печатаща глава за серията imagePROGRAF PRO осигурява по-бърз печат с 8 цвята и изключително качество. С компактния си размер (широка само 1,28″) тя осигурява ефикасно и високопрецизно изстрелване на капчиците мастило без пропуски.

Ново – безкомпромисна платформа за най-добри резултати

Серията imagePROGRAF PRO е оборудвана с чисто нова механична платформа. Изключително иновативната конструкция осигурява голяма твърдост на рамата, която може да поддържа прецизно разстояние между печатащата глава и печатния носител, с което винаги се гарантират висока прецизност и надежден печат.

Двойно по-висока скорост на печат

Четирите основни цвята (C, M, Y, K) са подредени симетрично, като с това се подобрява още повече работата на новата печатаща глава и се осигурява добър баланс между високото качество и високата скорост на печат. Плакати с идеално качество могат да бъдат отпечатани при двойно по-висока скорост в сравнение с моделите от текущата серия imagePROGRAF с 8 цвята.

По този начин копирен център magacopy осигурява максимално качество на печат върху всякакви медии.