Канава

Канавата е изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия, фотография и репродукции на произведения на изкуството.

Канава (canevas – направена от коноп) намира често приложение в изобразителното изкуство за рисуване на маслени картини. В днешно време канавата може да бъде изработена от коноп, памук, лен или друг синтетичен материал.

Заради съотношението цена-качество, канавацата намира широко приложение при печат на висококачествени изображения. Ако желаете да удивите клиенти или приятели – препоръчваме Ви печат върху канава, която със сигурност закачена на стената изящно ще репликира оригинално всеки един  шедьовър.

Печат и каширане върху пенокартон

Фото Пенокартон е продукт при който вашето изображение се отпечатва на висококачествена фото хартия и се залепя на пенокартон. Този продукт дава един много добър завършен вид на всяка снимка без да е необходимо да и се поставя рамка или паспарту. Пенокартона е най-леката плоскост за каширане предлагана от magacopy. Каширани върху пенокартон вашите снимки могат да бъдат окачени бързо и лесно на всяка стена независимо от техния размер. Така се постига бърза и лесна смяна на интериора.